Gardiner online

Sponsrade länkar


Efter internets genombrott har postorderförsäljningen av gardiner ökat markant – i synnerhet i fråga om färdigsydda gardiner. Färdiga gardinset kan nämligen köpas online för någon hundralapp. Men se upp för gardiner av dålig kvalitet.

Gardinshopping online
Glädjen kan tyckas stor när man hittat ett billigt gardinset online. Men kan man verkligen avgöra gardinernas kvalitet på grundval av en bild på nätet?

Internethandeln med gardiner är omfattande; detta beror i första hand på att potentiella köpare gärna letar inspiration från inredningsbloggar och sedermera handlar från de direktlänkar som återfinns på den mest omtyckta bloggen. Internet har nämligen gjort det lokala globalt – man kan med fördel leta inspiration från en utländsk hemsida och sedan inreda i enlighet med dess rekommendationer. Den som beställer gardiner från utländska onlinebutiker kan dock få betala en ansenlig summa i fraktkostnader; på hemmaplan är fraktkostnaderna dock ganska anspråkslösa. Gardintyger väger nämligen inte särskilt mycket.

Billiga gardiner online

Du som är obevandrad i gardindjungeln bör om möjligt välja en nätbutik med support och kundtjänst. Stora nätbutiker brukar dessutom visa sina gardiner dels i närbild, dels i äkta miljöer för att ge kunden en ytterligare inspirationskälla. Den som däremot enkom är på jakt efter billiga gardiner online, kan inte räkna med sådan service. Men å andra sidan – man bör reservera sig för fel ifall man bara är beredd att betala 100 kronor för ett färdigt gardinset. Lite karaktäristik för gardiner på nätet:

  • Den som köper en färdig gardinuppsättning online, behöver i regel inte bekymra sig över längden. Gardinernas längd är väl tilltagen för att gardinen ska kunna kortas av vid behov. Avkortningsset ingår normalt i köpet.
  • Använd dig av en prisjämförande sida så fort du hittar ett intressant gardinerbjudande online. Kanske kan samma gardin köpas ännu billigare någon annanstans?

Den som köper gardiner från utlandet kan inte räkna med att produkterna omfattas av svensk konsumentlagstiftning – i synnerhet om köpet görs i USA. Dubbelkolla således alltid att du verkligen beställer rätt produkt när du handlar gardiner via utländska webbutiker. T.ex. bör man vara medveten om att måttenheter och storleksmärkning kan skilja sig åt mellan olika länder.

Sponsrade länkar