Rullgardiner Göteborg

Sponsrade länkar


Göteborg erbjuder ett brett utbud av rullgardiner – både från stora butikskedjor och mindre, privatägda butiker med lokal anknytning.

I Göteborg kan man handla rullgardiner hos både mindre detaljhandlare och på stora byggvaruhus. Den som handlar rullgardiner i byggvaruhusen kan i första hand sovra bland de färdiga gardinset som ingår i standardutbudet. De mindre specialistbutikerna brukar däremot vara mer tillmötesgående än byggvaruhusen, särskilt i fråga om att specialbeställa och måttanpassa rullgardiner efter kundernas önskemål. I de mindre butikerna kan man i regel be om att få bläddra i grossistkataloger och beställa in en specifik rullgardin, som inte återfinns i butikens ordinarie produktutbud.

Lokala gardin- och solskyddsbutiker i Göteborg

Den som vill undvika rullgardiner från klassiska inköpsställen som Bauhaus, Jysk eller K-Rauta kan istället vända sig till följande små specialistbutiker i Göteborgsregionen:

  • Moogio på Göteborgsvägen 52 i Mölndal.
  • Bryma Solskydd på Södra Hildedalsgatan 4 i Göteborg.
  • Almedalsmagasinet på Korsgatan 13 i Göteborg. Här återfinns ett urval av kvalitetsrullgardiner av kända märken.
  • LB&TM Fönster AB på Möbelgatan 4 i Mölndal.

De butiker som nämns i det föregående är alla testade och verifierade av oss. I egenskap av Sveriges näst största stad är utbudet emellertid inte begränsat till dessa butiker. Den som sitter inne med bra butikstips i Göteborgsregionen är välkommen att kontakta oss – vi besöker i så fall rullgardinsbutiken och för sedan med den i vår butikslista ifall vi anser att utbud, service och produkter håller tillräckligt hög kvalitet.

Sponsrade länkar