Rullgardiner Jysk

Sponsrade länkar


Jysk är det givna valet för den som letar efter billiga rullgardiner med ett måttligt till gott kvalitetsintryck. De billigaste rullgardinerna kan köpas för någon hundralapp; men i så fall får man hålla till godo med standardstorlekar.

Jysk är det självklara valet för den som vill köpa billiga mörkläggande rullgardiner. För någon hundralapp kan man välja och vraka mellan en handfull modeller; samtliga är klassiskt enfärgade gardinvarianter med fjäder och snöre. Stilen är enkel och tidlös – med andra ord varken modern eller omodern. Tänk dock på följande:

  • Du som eftersträvar en total mörkläggning bör se till att gardinens bredd sammanfaller helt med fönsterpartiets. Det är ingen idé att köpa en billig rullgardin ifall den ger upphov till centimetertjocka ljusglipor på fönstersidorna. Satsa i så fall hellre på en lite dyrare gardin, som reglerar ljusinsläppet på ett mera föredömligt sätt. De rullgardiner som återfinns på Jysk är i normalfallet anpassade till de standardfönster som återfinns i hus och lägenheter byggda efter 1960.
  • Vår erfarenhet visar att rullgardinsfjädrarna på billiga rullgardiner från Jysk lätt kan brista – i synnerhet om de utsätts för vårdslös hantering.

Jysk har samma priser överallt – men reapriserna varierar

En ytterligare fördel med rullgardiner från Jysk är att sortiment och prissättning inte varierar mellan olika butiker. Däremot kan reapriserna variera mellan olika butiker, särskilt i samband med utförsäljningar. Tänk också på att Jysk enbart säljer rabatterade rullgardiner på traditionellt vis över disk.

Sponsrade länkar