Rullgardiner Malmö

Sponsrade länkar


Utbudet av rullgardiner är stort i Malmö – åtminstone i förhållande till stadens blygsamma folkmängd på 300 000 invånare. Stadens geografiska läge är gynnsamt för företag som importerar rullgardiner från kontinenten.

Malmö erbjuder en uppsjö av färdigsydda rullgardiner i något av byggvaruhusen på Svågertorp. Här återfinns såväl finska K-Rauta som tyska Bauhaus på gångavstånd från varandra. Likaså har Jysk en butik i detta område. Den som eftersträvar rullgardiner i Malmö bör dock i första hand uppsöka någon av stadens lokala butiker inom gardiner och solskydd. Följande återförsäljare kan särskilt rekommenderas:

  • Moogio på Nobelvägen 99. En mindre butikskedja med ett tiotal butiker runt om i södra Sverige.
  • Lemaflex Persiennservice på Videdalsvägen 9.
  • Persiennexperten Svenska AB på Östra Promenaden 15.
  • Skånsk Fönstermiljö AB på Saxgatan 4.
  • Rollodin vid trafikplats Sege i Arlöv. Butik med stort utbud av rullgardiner – både för mörkläggning och för skydd mot insyn. Utmärkt ställe för den som vill sovra bland snygga mönstrade rullgardiner.
  • Solfilmsmontören i Sverige AB – trevlig personal men sjaskigt läge på Norra Grängesbergsgatan 22.
  • Persiennbutiken på Fontänpilsgränd 6 i Bara.

Låg prisnivå på rullgardiner i Malmö

Prisläget på rullgardiner är jämförelsevis lågt i Malmö – även för den som handlar i lokala gardinbutiker med påläst och serviceinriktad personal. Detta torde bero på att det stora utbudet av butiker pressar priserna. Enligt våra observationer är de mindre butikerna mest tillmötesgående i fråga om att måttanpassa rullgardiner. De är i många fall även öppna för att – på kundernas önskemål – köpa in produkter utanför det egna produktsortimentet. Be butiken att visa upp tillgången på rullgardiner hos lämpliga grossister.

Sponsrade länkar