Rullgardiner Helsingborg

Sponsrade länkar


Helsingborg har ett jämförelsevis stort utbud av små detaljister inom solskydd och rullgardiner. Stadens läge är attraktivt för gardinimportörer som handlar hos grossister på kontinenten – ett faktum som färgar stadens rullgardinssortiment.

Helsingborgs kontinentala läge påverkar produktutbudet hos lokala detaljister som väljer att inhandla sina produkter hos utländska grossister. Den som väljer att fynda rullgardiner hos stadens små detaljhandlare kan därför komma över udda gardinmodeller – såväl mörkläggande som mönstrade rullgardinsvarianter. För den som istället föredrar ett säkert kort brukar Jysk – liksom Byggmax på Garnisonsgatan 46 – erbjuda samma gardinmodeller oavsett i vilket svenskt varuhus man än väljer att handla.

Lokala specialister i Helsingborg

I och runt Helsingborg återfinns följande lokala specialister inom rullgardiner. Som detaljister räknar vi även in butikskedjor med ett mindre antal butiker runt om i landet:

  • Perstorps Persienn – butik längs riksväg 21 i Perstorp, en bruksort utanför Helsingborg.
  • Moogio på Hälsovägen 1. Mindre butikskedja med standardiserat produktutbud i alla butiker.
  • Golv & Markiscenter på Ängelholmsvägen 32.
  • Solflex AB på Garnisonsgatan 12.
  • AM Persienn på Kanongatan 159.
  • Markis & Persiennfabriken AB på Hälsovägen 33.
  • Örestads Gardin & Interiör på Norres väg 61 i Vallåkra, ca en mil utanför stadskärnan.

De mindre butikerna som listas ovan erbjuder service på en hög nivå – i första hand tack vare påläst personal. Sannolikheten att komma över billiga, måttanpassade rullgardiner är också störst i de mindre butikerna. I somliga fall kan man be om ett förutsättningslöst hembesök, som inbegriper mätning och produktrekommendationer.

Sponsrade länkar