Panelgardiner på postorder

Sponsrade länkar


Att köpa panelgardiner på postorder är förhållandevis riskfritt. Panellängdernas jämna materialkvalitet gör nämligen att man som konsument kan räkna med att en panellängd håller en viss minimikvalitet – oavsett pris.

Majoriteten av de större butikskedjorna säljer numera panelgardiner på postorder – eller snarare online via webbutikens produktutbud som i regel är större än motsvarande utbud i den lokala butiken. Att handla panelgardiner på postorder är mindre riskabelt än att handla billiga tyggardiner. Detta beror nämligen på följande:

  • Merparten av alla panelgardiner är tillverkade i rullgardinsväv (det finns också tygbaserade panelgardiner, men dessa är ovanligare än vävgardinerna) och vävtyget behöver inte maskintvättas. Tyget riskerar alltså inte att krympa i tvättmaskinen.
  • Panelväven är robust och hållbar oavsett prisnivå. Således riskerar man inte att komma över vävtyper som inte håller en viss miniminivå i fråga om kvalitet.
  • Panelgardiner är färdiga att hänga upp på stång eller skena och behöver inte måttanpassas på längden (såvida man inte har ovanlig takhöjd). Ifall du handlar skenbaserade panelgardiner online kan det vara klokt att handla upphängningssystem i samma leverans.
  • Panelgardiner säljs i regel med standardmått. I somliga fall kan man välja mellan olika bredder på panelerna.

Panelgardiner via postorderkatalog

Den som önskar beställa panelgardiner via traditionell postorderkatalog kan med fördel vända sig till Ellos (som numera även har nätbutik). Även Hemtex och Jotex brukar ha ett antal fina panelgardiner i sitt postordersortiment även om utbudet knappast kan mäta sig med Ellos dito.

Sponsrade länkar