Lamellgardiner Göteborg

Sponsrade länkar


I Göteborg återfinns färdiga lamellgardiner i fixerade storlekar hos stora butikskedjor såsom Jysk och Bauhaus. För den som däremot är ute efter måttanpassade lösningar är butiksurvalet desto större.

Den som är ute efter billiga tyglameller eller PVC-baserade lamellgardiner har mycket att hämta hos de traditionella butikskedjorna Jysk, Bauhaus och IKEA. Dessa butiker är emellertid inte att rekommendera i fråga om måttanpassade lamellgardiner. Följande butiker kan istället rekommenderas för den som letar solskydd till fönsterpartier som avviker från standardmåtten:

  • Bryma Solskydd på Södra Hildedalsgatan 4 i Göteborg. Butiken har bra priser och lamellerna kan köpas i två standardbredder (89 och 127 mm).
  • Riviera på Kvistvägen 1 i Partille har ett något bredare urval av lameller än föregående butik.
  • Sun Off på Esperantoplatsen 7-9 i Göteborg. Litet utbud, men fördelaktig prissättningen i förhållande till det faktum att lamellgardinerna håller hög kvalitet.
  • Markis på Verkstadsgatan 10 i Kungsbacka. Bra urval av stilrena, vita lamellgardiner.
  • Thoréns Markis och Persienn AB på Åsenvägen 2 i Lerum. Brett urval av lamellgardiner – även breda modeller för företag och kommersiella lokaler.

Specialbeställa lamellgardiner från grossist

Den som handlar lamellgardiner från en mindre privat aktör kan be om att få specialbeställa gardiner via företagets grossist. På så sätt är man inte begränsad till det gardinutbud som företaget för närvarande tillhandahåller. Dock varierar de enskilda tillverkarnas grossistavtal ganska markant – somliga har bara tecknat avtal med en handfull grossister, medan andra kan beställa in produkter från betydligt fler grossister och tillverkare. Ifall du behöver ett större parti – kontakta grossisten direkt för att slippa betala extra till detaljhandelsföretaget.

Sponsrade länkar