Lamellgardiner Jysk

Sponsrade länkar


Jysk tillhandahåller ett urval av billiga lamellgardiner, som lämpar sig väl för större fönsterpartier och som solskydd för inglasade balkonger. Nackdelen med lamellgardiner från Jysk är emellertid att de inte kan måttanpassas.

Jysk är en av landets ledande återförsäljare i fråga om billiga lamellgardiner, i synnerhet färdiga lamellgardiner riktade till privathushåll. De lamellgardiner som återfinns i butikssortimentet är samtliga kompletta – Jysk säljer således inte enskilda lameller styckvis.

Billiga lamellgardiner från Jysk

Ingen av gardinmodellerna på Jysk kostar över 1000 kronor. I de olika butikerna kan man i skrivande stund inhandla, eller beställa in, lamellgardiner med följande modellbeteckningar.

  • Polyestergardinen JO, som kan köpas med måtten 100x250 till 300x250 cm. Priserna varierar mellan 275 och 700 kronor.
  • Lingardinen ZORA, som säljs med samma måttintervall som JO. Priserna pendlar mellan 275 och 700 kronor.
  • Lamellgardinen ANN, som finns i samma måttklasser som de två föregående gardinmodellerna. Samma priser som föregående modeller.
  • Lamellgardinen PRICE, som återfinns i samma måttintervall som de övriga gardinerna. Priserna pendlar mellan 349 och 999 kronor.

Som nämnts i det föregående kan lamellgardinerna från Jysk inte måttanpassas. Samtliga gardinmodeller säljs i fem olika mått; 100x250, 150x250, 200x250, 250x250 och 300x250 centimeter. Gardinerna kan kombineras fritt sinsemellan, men de kan inte klippas till. Räkna således med att en lamellgardin från Jysk inte matchar fönsterpartiet på pricken – resultatet blir således små glipor eller ett överdimensionerat solskydd som täcker en del av väggen intill fönsterpartiet.

Sponsrade länkar