Lamellgardiner Malmö

Sponsrade länkar


Utbudet av färdiga lamellgardiner i Malmö är störst i de traditionella butikskedjorna Jysk och Bauhaus, som t.ex. har butiker på Svågertorp. Måttanpassade modeller återfinns i första hand hos mindre detaljister.

I Malmö flockas de små solskyddsbutikerna i innerstaden, medan butikskedjorna återfinns i stadens stora handelskomplex i förorterna. För den som är ute efter måttanpassade lamellgardiner i Malmö bör följande butiker i första hand uppsökas:

  • Rollodin på Strömgatan i Arlöv. Mycket stort utbud av tyg- och PVC-lameller i olika färger. Företaget måttanpassar gärna lamellgardiner även till ovanligare fönsterpartier.
  • Persiennbutiken i Bara. Butiken har ett stort utbud av lamellgardiner i olika tygsorter och färger. Möjlighet att beställa elektriskt manövrerade lamellgardiner med radiostyrning.
  • Persiennexperten på Stenyxegatan i sydvästra Malmö. Butiken tillhandahåller ett stort urval av lamellgardiner; fullständigt produktutbud återfinns i form av en PDF-fil på hemsidan.
  • Svensk Persienn på Hindbyvägen 8 i Malmö tillhandahåller lamellgardiner i flera olika färger och mönster – såväl mörkläggande lamellgardiner som modeller som primärt skyddar mot insyn. Två klassiska lamellbredder finns att tillgå; 89 respektive 127 mm.

Lamellgardiner hos små detaljister

I Malmö finns ett stort utbud av små detaljbutiker inom inredning – i synnerhet i promenadstråken mellan Möllevångstorget och Centralstationen. Dessa butiker kan ibland tillhandahålla enstaka exemplar av lamellgardiner, som i så fall säljs till överkomliga priser. I generella inredningsbutiker kan priserna på gardiner och solskydd hållas låga med anledning av att butiken inte är särskilt inriktad mot solskyddslösningar. Räkna dock med att personalen i så fall inte är lika påläst om gardiner som motsvarande personal i en renodlad gardin- eller solskyddsbutik.

Sponsrade länkar