Lamellgardiner Stockholm

Sponsrade länkar


I Stockholm finns det gott om stora butikskedjor med lamellgardiner i fixerade bredder; Hemtex, Jotex och Jysk har t.ex. ett tiotal butiker vardera inom storstadens gränslinjer.

Stockholms totala butiksutbud tillhandahåller – föga förvånande – Sveriges största samlade utbud av lamellgardiner. För den som inte vill handla lamellgardiner i fixerade bredder rekommenderas någon av följande detaljister eller mindre butikskedjor:

  • Persienngiganten i Solna; en butik som har en handfull neutrala lamellgardiner. Utmärkt inköpsställe för den som letar lamellgardin för privat bruk.
  • Brava Solskydd på Wilhelmsrovägen 7 i Rönninge. Butik med ett rikt utbud av lamellgardiner med både manuella och motordrivna upphängningssystem.
  • My Window på Karlavägen 66 i Stockholm; butik med en handfull tidlösa lamellgardiner för hemmabruk. Tillhandahåller lamellgardiner från kända tillverkare, men tyvärr finns inte produktutbudet ute på nätet.
  • Gardinmagasinet på Tegnérgatan 47 i Stockholm – särskilt bra butik i fråga om måttbeställda lamellgardiner till ovanliga fönsterpartier.
  • Solskyddskompaniet, som bland annat har butiker på Olaus Petrigatan 4 i Stockholm och Västervägen 17 i Sollentuna. Tillhandahåller snygga lamellgardiner i de vanliga lamellbredderna 89 och 127 mm. Tänk på att butikens benämning på lamellgardiner är vertikalgardiner.

Färdiga lamellgardiner i Stockholm

Den som letar färdiga lamellgardiner i standarstorlekar – men om möjligt vill undvika billiga varianter från Jysk och övriga slentrianmässiga lamellgardiner – kan förslagsvis uppsöka Sun Off på Ekhagsvägen 4 eller Hemtex, som har inte mindre än ett tjugotal butiker i nära anslutning till Stockholm. Tänk dock på att de två sistnämnda butikernas standardgardiner är betydligt dyrare än motsvarande gardinmodeller på Jysk.

Sponsrade länkar