Lamellgardiner Helsingborg

Sponsrade länkar


Helsingborg erbjuder ett brett urval av solskyddsbutiker trots att stadens butiksutbud i övrigt inte kan jämföras med övriga svenska storstäders dito. Prioritera de små detaljisterna, då dessa erbjuder måttanpassade lamellgardiner.

Trots ett brett urval av köpcentra med många etablerade butikskedjor inom solskydd, är de små detaljisterna mest intressanta för den solskyddsintresserade; här kan man skapa en personlig lamellgardin genom att skräddarsy färger och tygsorter. De mindre butikerna brukar dessutom erbjuda måttanpassade gardiner i större omfattning än butikskedjorna. Följande detaljister i Helsingborg kan särskilt rekommenderas:

  • Solflex AB på Garnisonsgatan 12 har ett stort utbud av tygbaserade lamellgardiner, som naturligtvis kan måttanpassas. I vårt tycke är lamellgardinerna från Skugga särskilt smakfulla.
  • AM Persienn på Kanongatan 159 har i vårt tycke en handfull intressanta lamellgardiner till överkomliga priser.
  • Golv & Markiscenter på Ängelholmsvägen 32 brukar ha åtminstone ett par intressanta och tidlösa gardinmodeller.
  • Markis & Persiennfabriken på Hälsovägen 33 har från och till intressanta gardinmodeller.

Färdiga lamellgardiner på Väla

För den som i första hand är ute efter färdiga gardinset, kan shoppingcentret Väla särskilt rekommenderas. Här återfinns butiker som Jysk och Hemtex, som brukar tillhandahålla åtminstone en handfull lamellgardiner vardera. Tänk dock på att gardinerna är tillverkade utifrån standardmått på lägenhets- och villafönster. Den som vill klä in ett ovanligare fönsterparti kan således räkna med att gardinerna från de nämnda butikerna inte passar till fullo.

Sponsrade länkar