Hissgardiner online

Sponsrade länkar


Nätet vimlar av både billiga och dyra hissgardiner. Den största faran med att köpa hissgardiner online är att den faktiska gardinbredden inte överensstämmer med den som angetts av tillverkaren.

Hissgardiner kan med fördel köpas online; det enda förarbete som köpet kräver är att man på förhand mäter upp bredd- och längdmått på de fönster som ska förses med hissgardiner. Det är nämligen inte möjligt att fålla hissgardiner på längden. Likaså är det svårt att justera bredden i efterhand.

Billiga hissgardiner på nätet

Åhléns och Textilboden säljer i skrivande stund hissgardiner med moderna mönster för under 400 kronor styck. Åhléns har emellertid ingen etablerad nätbutik, men exponerar sina produkter på nätet. Genom att klicka på vald produkt – och därefter välja butik – kan man emellertid få en uppfattning om lagerstatus. Sovtex och Kirsch är övriga kvalitetsbutiker som säljer hissgardiner på nätet – dock till betydligt högre priser än de två förstnämnda kedjorna.

Tips inför köp av hissgardin online

Den som funderar på att köpa hissgardin med upphängningsanordning på nätet, bör i första hand fokusera på följande:

  • Försök att granska skenorna i närbild innan köp. På basis av bilden kan man nämligen få en uppfattning om upphängningsanordningens kvalitet. Det är vanligt att postorderföretag sparar pengar på gardinernas upphängningsanordningar i tron att köparna inte tar sig tid att hårdgranska dem ur kvalitetssynpunkt.
  • Ta dig tid att läsa om vilket material hissgardinen är tillverkad av – och hur materialet bäst bör rengöras. Den som räds för att köpa sin hissgardin online – men för den delen inte vill shoppa i den fysiska detaljhandeln – kan istället handla via postorderkataloger med Ellos i spetsen.

Sponsrade länkar