Hissgardiner på Åhléns

Sponsrade länkar


Åhléns är en av landets mest populära återförsäljare av färdiga gardinset. I kedjans produktutbud återfinns alltid en handfull hissgardiner, som anpassas till det tidlösa mode som kännetecknar Åhléns’ produkter.

Åhléns torde höra till den treklöver av butikskedjor inom detaljhandeln som tillhandahåller marknadens största utbud av färdiga gardiner. Gardinutbudet omfattar i normalfallet ett femtiotal färdiga gardinset, varav minst en handfull är hissgardiner. I likhet med Åhléns’ övriga gardinutbud, kännetecknas även hissgardinerna av anspråkslösa mönstertryck och försiktigt tidlösa trender.

Hissgardin från Åhléns – ett säkert köp

Den som köper sin hissgardin från Åhléns kan räkna med att gardinen håller en bra baskvalitet i alla avseenden. Räkna med att de hissgardiner som återfinns i Åhléns sortiment är försedda med en enkel, snörbaserad reglering. För den som inte är nöjd med butikskedjans gardinutbud – men ändå efterlyser hissgardiner i det tidlösa gardinmode som kännetecknar Åhléns’ produkter – tillhandahåller butiken en riklig mängd metervara. Tänk dock på att du själv måste låta sy upp dina hissgardiner ifall syftet är att gardinerna ska vara baserade på metervara – eller väv som köpts på rulle.

Övriga färdigsydda gardiner

Just Åhléns är omtalat för att sälja billiga gardiner i hög kvalitet, som även håller måttet ur modesynpunkt. IKEA och Jysk – som ligger närmast Åhléns vad gäller gardinpriser – har inte samma goda rykte beträffande variabler som mode och kvalitet. Det finns således många fördelar med att handla gardiner på Åhléns. Den främsta nackdelen torde vara det begränsade utbudet av hissgardiner. Däremot finns många fina tyggardiner och retroinspirerade gardinkappor i kedjans produktsortiment.

Sponsrade länkar