Vita hissgardiner

Sponsrade länkar


Vita hissgardiner är enkla, tidlösa och utgör en bra bas för en stämningsfull heminredning. Den främsta finessen med vita hissgardiner är att de matchar såväl lantligt inredda hem som toppmoderna inredningsmiljöer.

Modern vit hissgardin
Vita hissgardiner i modern sovrumsmiljö. Hissgardinen – i egenskap av modernt solskydd – platsar väl i tidsenliga inredningsmiljöer.

Vita hissgardiner utgör en utmärkt bas i heminredningen; hissgardinerna är mysigare än rullgardiner samtidigt som de reglerar insynen lika bra. Däremot är vita hissgardiner anonyma inslag i heminredningen – i synnerhet om hemmet i övrigt är inrett i vita eller ljusa färgtoner. Därför är vita hissgardiner utmärkta för den som vill att hissgardinerna ska matcha övrig rumsinredning – och samtidigt vill undvika att framhäva fönsterpartiet.

Vita hissgardiner och fönsterbelysning

Inredare med fokus på vita kulörer kan lätt hamna i en situation, där den vita färgen passerar en sådan gräns att ögat uppfattar inredningen som tråkig. För att undvika ett sådant stadium kan det vara bra att kombinera vita hissgardiner med lämplig stämningsbelysning – t.ex. i form av fönsterlampor. På så sätt uppstår skuggbilder och silhuetter, som skapar en mysig stämning. Den som har ett lantligt inrett hem, kan med fördel slopa takbelysningen till förmån för vägglyktor, golvlampor och levande ljus – varav de sistnämnda bidrar till rörliga skuggor som dansar längs med väggar och tak.

Vita hissgardiner i handeln

Vita hissgardiner hör till de mest efterfrågade typerna av denna gardintyp. Den som uppsöker en välsorterad gardinbutik, bör således inte kunna undgå åtminstone en vit hissgardinvariant. Undvik dock de riktigt billiga modellerna – dessa brukar sällan hålla måttet vare sig i fråga om regleringssystem eller vad gäller textilkvalitet.

Sponsrade länkar