Gardinstänger Hasta

Sponsrade länkar


Hasta säljer såväl enskilda gardinstänger som stilanpassade paketstänger med fästen, ändknoppar och väggbeslag. Hasta anses vara en exklusiv tillverkare av gardiner och gardintillbehör.

Hasta är en exklusiv tillverkare av gardinstänger, fullt jämförbar med världskända Kirsch. Även om svenska Hasta inte har samma anseende runt om i världen, kan även den obevandrade inredaren direkt skönja att Hasta bemödat sig om att ta fram gardinstänger till alla tänkbara inredningssammanhang. Tonvikten ligger naturligtvis på modern inredning i minimalistisk anda, men till skillnad från många andra tillverkare av gardinstänger har Hasta även ett stort utbud av stilrena trästänger.

Stilanpassade gardinstänger från Hasta

Hastas stångsortiment innehåller i vårt tycke många intressanta och unika modeller. T.ex. återfinns en vit repstång med väggfästen och knoppar i blankt stål – en utmärkt stång som matchar alla typer av marin heminredning. Ekstången Infront Square sågar direkt myten om att trästänger måste vara lantliga – denna blankpolerade stång kan till och med användas i moderna, minimalistiska inredningssammanhang. Gardinstängerna Emma och Kotte är däremot lämpade för personer, vars övriga inredningsmode är präglat av New England och anspråkslös gårdsromantik.

Hasta – specialister inom rostfritt stål

Hastas stångutbud domineras ändå av blanka gardinstänger i rostfritt stål. Modellerna Klara, Cube och Circle har väggfästen, hängfästen och ändknoppar i blankpolerat stål som gör att gardinstångens alla komponenter bildar en total helhet. De helblanka stålstängerna lämpar sig såväl för heminredning som för inredning i kommersiella lokaler. Inte minst med hänvisning till det faktum att de inte samlar damm på samma sätt som trästänger.

Sponsrade länkar