Gardinstänger Kirsch

Sponsrade länkar


Kirsch är ett exklusivt märke i fråga om gardiner och gardinstänger. Eftersom Kirsch är ett inredningsföretag med siktet inställt på modern heminredning, ser man alltid till att även gardintillbehören är uppdaterade ur modesynpunkt.

Kirsch är ett inredningsföretag med fokus på gardiner och gardinmode. Företaget har rötter i USA, men tillverkar gardinstänger som är tidlösa såtillvida att de är modemässigt gångbara i de flesta länder. Kirsch säljer inte sina gardinstänger på den egna hemsidan (kirsch.se), men på hemsidan finns dock en butiksöversikt – man kan enkelt välja butik i valfritt nordiskt land.

Gardinstänger till alla inredningsstilar

Den som är ute efter att inreda i en specifik stil kan ha glädje av att sovra bland det utbud av gardinstänger som Kirsch tillhandahåller. Gardinstängerna New England är särskilt lämpade för den gårdsromantiska inredningsstilen med samma namn, medan gardinstängerna Scala och Style är lämpade för dem som inreder enligt minimalistiska premisser. Stängerna Romance, Passion och Glitz är i första hand lämpade för personer som inreder med retrobetonade möbler och prydnadsföremål, medan Parade och Mix & Match är universella stänger som kan anpassas såtillvida att de passar alla typer av inredningssammanhang.

Stänger med karaktär från Kirsch

Gemensamt för alla gardinstänger från Kirsch är att de är anpassade till särskilda inredningssammanhang. Den kundkrets som handlar dessa stänger är i regel intresserade av både funktion och design – inte bara av det förstnämnda. Vad gäller prissättningen får man som kund räkna med att betala minst en 500-lapp för en komplett gardinstång med ändknoppar och väggfästen. Ett förhållandevis lågt pris med tanke på att en motsvarande stång från Hemtex eller Jysk kan kosta precis lika mycket.

Sponsrade länkar