Gardinstänger Hemtex

Sponsrade länkar


Hemtex är en av de ledande försäljarna inom gardiner och gardinmode. Den som vill handla gardiner från Hemtex online kan med fördel göra det i webbutiken – men gardinstängerna kan bara köpas i kedjans fysiska butiker.

Många uppskattar att Hemtex numera har en webbutik på hemsidan (hemtex.se). I webbutiken kan man endast köpa utvalda produkter, vilket t.ex. innebär adventsprydnader och julgardiner under senhösten och förvintern. Däremot kan gardintillbehören – däribland Hemtex gardinstänger – enbart köpas i de fysiska butikerna. Således kan utbudet variera en aning mellan olika butiker; något som också gäller priserna.

Moderiktiga gardinstänger till olika inredningsstilar

Hemtex är mån om att köpa in produkter från etablerade varumärken, som samtidigt inte är dyra till den grad att de hamnar utanför vanliga kunders shoppingbudget. Vad gäller de gardinstänger som återfinns i Hemtex produktsortiment finns alltifrån enkla modeller till stilanpassade stänger. Man kan t.ex. räkna med att Hemtex alltid har minst en gardinstång som passar lantliga inredningsstilar, en stång för minimalistiska hem och en klassisk enkel variant som är mer praktisk än snygg. Likaså brukar utbudet inrymma en handfull mässingsstänger, men däremot inga gardinstänger i trä.

Gott om tillbehör till gardinstänger

I de olika butikerna återfinns tillbehör såsom ändknoppar i olika varianter och extra stödkrokar till flexibla gardinstänger som måste utnyttjas i sin fulla längd. Även tillbehören är i många fall stilanpassade till de olika stängerna. Räkna med att en billig gardinstång från Hemtex – med ändknoppar och fästanordningar – kostar runt 500 kronor.

Sponsrade länkar